Afbouw Bronovo Gezondheidscentrum Wassenaar

Specialisatie: Medische zorg
Opdrachtgever: Stichting Bronovo-Nebo
Architect: Triatact B.V.
Directievoerder: Triatact B.V.
Locatie: Hofcampweg 65 te Wassenaar
BVO ca.: 2730

Van Waning heeft de afbouw gerealiseerd van de begane grond en de 1e, 2e en 3e verdieping en coördineerde de werkzaamheden van installateurs en derden.

Het nieuwe gezondheidscentrum is een modern en ‘elderly friendly’ gebouw wat onderdak biedt aan huisartsen, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, een tandarts en een mondhygiëniste, eerstelijns-psychologen, specialistische verpleegkundigen en een apotheek. Ook houden diverse specialismen van het Bronovoziekenhuis hier spreekuur, waaronder een cardioloog, gynaecoloog, KNO-arts, longarts, oogarts, orthopeed en een reumatoloog.

Bijzonder is de combinatie van tandzorg en mondheelkunde welke in één unit zijn samengebracht. Deze unit is onder meer uitgerust met een behandelkamer, waar kleine verrichtingen plaatsvinden. Ook zijn er medisch facilitaire functies gerealiseerd voor onderzoek en diagnostiek, Het gebouw is uitgerust met een röntgenkamer en diverse onderzoeksapparatuur; zoals een audiobox, een KNO meubel en oogmeetapparatuur en een zogenaamd priklab.

Met behulp van fotowanden als aankleding en de efficiënte inrichting is het een gezellig multifunctioneel gebouw geworden.