Nieuwbouw kantoorgebouw kavel V7 – Parterre Rotterdam The Hague Airport

Specialisatie: Bedrijfs- en industriebouw
Opdrachtgever: Schiphol Real Estate B.V.
Architect: Jan Jonkers Architect B.V.
Directievoerder: Stevens Van Dijck B.V.
Locatie: Rotterdam Airportbaan te Rotterdam
BVO ca.: 2284

Op Rotterdam The Hague Airport is een Business Park verrezen. Een tijdloos kantorenpark van een hoogwaardig niveau, met een internationale allure, uitstekend parkeren en een optimale bereikbaarheid. De ontwikkelaar hiervan is Schiphol Real Estate. In dit kantorenpark ligt kavel V7.

Hierop is een multi-tenant gebouw ontwikkeld. Het is een drielaags kantoorpand met verdiept parkeren op eigen afgesloten terrein. De gevel is opgetrokken uit mangaankleurige gevelstenen. De gevelopeningen zijn voorzien van een combinatie van ruim beglaasde houten en aluminium kozijnen. Op het hoogste niveau is een dakterras voorzien met zicht op de stijg- en landingsbaan.

Binnen het realisatietraject is tevens een meerkleurig inrichtingspakket ‘op maat’ van Brunel meegenomen. Deze inrichting bestaat uit een entreebalie, lockerwanden, pantry en breakout meubels, intakeruimten, vergader- en spreekruimten. De kleurencombinaties zijn per etage verschillend gekozen en geven een eigen identiteit aan een afdeling. 

De afwerkingsmaterialen hebben zowel een natuurlijke als een moderne uitstraling en variëren van hoogglans tot zijdeglans. De separatiewanden zijn deels voorzien van ronde glazen panelen, zijn gedeeltelijk met teakhout afgewerkt of bestaan uit transparante hardglazen wanden en deuren.

Stevens Van Dijck was, in opdracht van Schiphol Real Estate, bij dit project verantwoordelijk voor de directievoering en het toezicht. Van Waning was verantwoordelijk de bouwkundige werkzaamheden en de coördinatie van derden.