Verbouwing restaurant Zorgcomplex Hoppesteyn

Specialisatie: Ouderenzorg
Opdrachtgever: Stichting Aafje Thuiszorg Huizen Zorghotels
Architect: Van Zwanenburg projecten B.V.
Locatie: Boezemsingel 100 te Rotterdam

Aan de Boezemsingel te Rotterdam is in het verzorgingstehuis Hoppesteyn het restaurant verbouwd. In een kort tijdsbestek moest het bestaande restaurant voorzien worden van een nieuwe inrichting en tevens een nieuwe entree vanuit de eigen tuin.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl de exploitatie van de keuken grotendeels doorgang moest blijven vinden, tevens moesten de andere algemene ruimten op de begane grond bereikbaar en geopend blijven. De werkzaamheden zijn in goed en nauw overleg met de vertegenwoordigers van Aafje uitgevoerd. Het spreekt voor zich dat in het gehele pand de overlast door de werkzaamheden tot het minimum beperkt moesten blijven.

Door de nieuwe inrichting is een geheel eigentijdse restaurant ontstaan met moderne uitstraling dat door zowel bewoners als bezoekers van buitenaf graag wordt bezocht.