Uw bedrijfspand, uw visitekaartje voor uw klanten

Uw kantoorpand is het visitekaartje voor uw klanten. Uw bedrijfspand vormt de basis van uw organisatie. Een goed onderhouden gebouw is hierbij van belang. Van Waning heeft sinds 1888 al veel ervaring opgedaan in nieuwbouw en verbouwingen van onder andere kantoorpanden, winkelpanden, parkeergarages, metrostations, treinstations, opslagloodsen, gevangenissen en kantines.

Renovatie, restauratie, nieuwbouw

Met onze opgedane ervaring binnen dit segment zijn wij zeer gespecialiseerd in het bouwen of renoveren van gebouwen. Daarmee is Van Waning uitermate geschikt voor uw (ver)bouwprojecten. U kunt gewoon doorgaan met uw bedrijfsactiviteiten tijdens een verbouwing. Wij verbouwen in goed overleg en zorgen voor zo min mogelijk overlast.

Brandpreventieve maatregelen in uw visitekaartje

De klanten in uw bedrijfspand dienen zich veilig te voelen, zodat bij een calamiteit voldoende tijd is om te vluchten. Tijdens uw verbouwing of in uw huidige gebouw kunnen wij deze brandpreventieve maatregelen inventariseren en aanpassen aan de huidige wet- en regelgeving indien er onjuistheden geconstateerd worden.