Samen met verschillende installateurs heeft Van Waning de afgelopen zomer in Rotterdamse scholen de bouwkundige werkzaamheden verricht om de luchtkwaliteit in de klaslokalen te verbeteren naar aanleiding van de SUVIS regeling (Specifieke uitkering ventilatie in scholen). Deze regeling is door de rijksoverheid gestart om het binnenklimaat van bestaande schoolgebouwen te verbeteren.

Ventilatie is belangrijk om een gezond en prettig binnenklimaat te creëren voor personeel en leerlingen en om energiekosten te besparen. Het kan ook de eerste stap zijn naar een aardgasvrij gebouw door de installatie aan te passen met een warmtepomp en/of Warmte- Koude Opslag (WKO).

Bij het aanpassen van de installatie om het schoolgebouw te verbeteren, komen ook bouwkundige werkzaamheden kijken zoals boren van gaten, vervangen van kozijnen en ramen en andere aanpassingen om de nieuwe installatie goed door het gebouw te laten lopen. Van Waning Bouw helpt u bij het uitvoeren van deze bouwkundige werkzaamheden in uw gebouw. Daarnaast maken we de doorvoeringen ook direct brandveilig.

Neem contact met ons op!

Heeft u subsidie ontvangen door de SUVIS regeling en hulp nodig bij het uitvoeren van de bouwkundige werkzaamheden, neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons voor een afspraak bij ons op kantoor in Capelle a/d IJssel.

Meer informatie over deze regeling: Specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUVIS) (rvo.nl)