Gedurende haar bestaan heeft Van Waning in ruime mate kennis en ervaring opgedaan met de ontwikkeling en uitvoering van zeer uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Die kennis en ervaring zijn door het karakter van het bedrijf van generatie op generatie overgedragen. Aan de kennis van ons goed opgeleide personeel wordt via een scholingsplan voortdurend gewerkt. Het bijhouden van kennis op het gebied van nieuwe bouwmaterialen en methoden wordt gestimuleerd.

Hieronder een overzicht van de diverse componenten die Van Waning kenmerken.

Geschiedenis

Van Waning Bouw komt sinds 2016 voort uit de Koninklijke Aannemingsmaatschappij Van Waning. Van Waning Bouw gaat (sterker) verder, waar we in 2016 zijn gebleven.

Kwaliteit, milieu en veiligheid

Kwaliteit, milieu en veiligheid zijn drie onlosmakelijke verbonden begrippen met een hoge prioriteit binnen Van Waning. Wij bieden de garantie op een kwalitatief hoogstaand product, een schoner milieu en een veilige werkomgeving.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij bij Van Waning zeer serieus. Met onze verantwoorde manier van werken dragen wij bij aan een betere toekomst voor de gehele maatschappij. Zowel intern al extern geven wij advies omtrent duurzaamheid bij bouwprojecten.

Werken bij Van Waning

Van Waning Bouw is een aannemer die altijd geïnteresseerd is in nieuw talent en mensen die iets kunnen betekenen voor ons bedrijf. Op dit moment hebben wij behoefte aan een senior werkvoorbereider. Stuur uw cv naar ons op.