Onze specialisaties

Van Waning is actief in Nieuwbouw, Renovatie, Verbouw en Restauratie. We werken veel in de publieke sector. Dat betekent dat projecten vaak veelomvattend zijn. Bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd, terwijl de praktijk van alle dag gewoon doorgaat. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen of ouderenhuisvesting. Elk project is uniek, maar dankzij de ervaring met technische en logistiek complexe projecten ligt voor ons juist daar uitdaging en toegevoegde waarde.

BOUWKUNDIGE BRANDVEILIGHEID

Speciale aandacht in ons werk hebben we voor Brandveiligheid.  Dat past in onze filosofie van ‘zorg en veiligheid’.Lees verder

OUDERENZORG

Diverse zorgcomplexen of verzorgingstehuizen hebben wij de laatste jaren gebouwd en verbouwd.Lees verder

BEDRIJFS- EN INDUSTRIEBOUW

Kantoorgebouwen, winkelpanden, parkeergarages, opslagloodsen, gevangenissen en kantines zijn regelmatig onderhevig aan veranderingen of veranderingen van wensen.


Lees verder

MEDISCHE ZORG

De markt voor medische zorg stelt steeds meer eisen, ziekenhuizen willen en moeten eraan voldoen. Door jarenlange ervaring in deze branche, weet Van Waning wat er gevraagd wordt.

Lees verder

BIJZONDERE WONINGBOUW

Wij zien bijzondere woningbouw als projecten met een kleinere omvang dan gemiddeld, op een bijzondere locatie, die een bijzondere bouwlogistiek vereist.


Lees verder

ENERGIEMARKT

Van Waning heeft de afgelopen jaren diverse transformatorstations in Nederland gebouwd en uitgebreid.Lees verder

SCHOLENBOUW

Van Waning heeft veel ervaring in de bouw en renovatie van scholen. Wij realiseerden basisscholen, peuterspeelzalen en schoolgebouwen voor middelbaar- en hoger beroepsonderwijs.

Lees verder

BOUWTEAM

Samenwerken tijdens de uitvoering van een bouwproject is essentieel. Uw bedrijfsprocessen worden minder verstoort. Een samenwerking in bouwteam is hiervoor uitermate geschikt.


Lees verder

HORECA EN HOTELS

Hotel- en restaurantbezoekers willen ongestoord gebruik maken van de faciliteiten bij hun ontbijt, lunch, diner of overnachting.Lees verder