Ben jij op zoek naar een leer-werkbedrijf of stageplaats? Bij Van Waning Bouw kan je werkervaring op doen en onze organisatie leren kennen. Stagiairs draaien mee in de dagelijkse werkzaamheden en maken kennis met hun vakgebied in de praktijk. Studeer je bouwkunde of civiele techniek, dan is een stage bij Van Waning Bouw misschien iets voor jou.

Wie zijn wij?

Van Waning Bouw is een Rotterdams familiebedrijf. Wij werken met 25 collega’s in de Utiliteitsbouw en realiseren projecten met onze 3 Klantteams:

  • Zorg & Onderhoud: Verbouwingen in ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen;

  • Bouwkundige Brandveiligheid: Het verzorgen en bijhouden van de bouwkundige brandveiligheid van verschillende gebouwen;

  • Projecten: Het realiseren van nieuwbouw en transformatie projecten.

Onze opdrachten komen van onze relaties, aanbestedingen en bouwteams.

Waar kom je te werken?
Van Waning Bouw is gevestigd in Capelle a/d IJssel. De projecten die Van Waning Bouw realiseert bevinden zich met name in de regio Rotterdam. Afhankelijk van de rol die jij gaat invullen werk je op kantoor of op de projectlocatie.

Wat kun je van ons verwachten?
Van Waning Bouw is een betrokken familiebedrijf waar de mensen centraal staan. Er is persoonlijke aandacht, maar we bieden ook een grote mate van zelfstandigheid. We bekijken samen hoe jij je het best kan ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Wil je stage lopen bij Van Waning Bouw?
Laat je contactgegevens achter in onderstaand formulier.