Realisatie Opname Lounge Maasstadziekenhuis

Specialisatie: Zorg en Onderhoud

Opdrachtgever: Maasstad Ziekenhuis

Locatie: Rotterdam

De vernieuwde Opnamelounge staat open voor alle patiënten die een geplande operatie ondergaan. In plaats van eerst naar de verpleegafdeling te gaan, worden ze nu direct naar deze lounge geleid. Het is een aangename en rustige ruimte waar patiënten kunnen wachten. Als pioniers in Nederland, kunnen de patiënten zelfs in een badjas naar de operatiekamer lopen, een unicum in de Nederlandse ziekenhuiszorg. De Nederlandse Vereniging van Dagbehandeling en Kort Verblijf was zeer enthousiast over dit concept tijdens hun regiobijeenkomst, waardoor ziekenhuizen uit verschillende regio’s, waaronder Den Haag, Utrecht en Leiden, evenals geïnteresseerden uit België, een kijkje zijn komen nemen om meer over de aanpak te weten.

Op de Dagbehandeling zijn alle muren in een frisse tint geschilderd, er is een nieuwe vloer gelegd en moderne meubels zijn geplaatst. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd, van de tafels en kasten tot de banken, stoelen, muren en lampen. Patiënten hebben nu verschillende opties om te wachten op hun behandeling, van een ontspanningslounge tot een leestafel met comfortabele stoelen waar ze kunnen werken op hun laptop.

Deel dit bericht, kies een platform!

Een greep uit onze klanten

Referentieprojecten

 • Verbouwing Katholieke Basisschool De Grote Reis

  Verbouwing Katholieke Basisschool De Grote Reis

  Lomans

  In de Katholieke Basisschool De Grote Reis in Rhoon zijn de bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de klimaatinstallatie.

 • Verbouwing Nucleaire Geneeskunde Maasstad Ziekenhuis

  Verbouwing Nucleaire Geneeskunde Maasstad Ziekenhuis

  Maasstad Ziekenhuis

  In het Maasstad Ziekenhuis is de afdeling Nucleaire Geneeskunde in 2 fases verbouwd. Hierbij zijn de SPECT-CT ruimte en de PET-CT ruimtes opgeknapt en opnieuw ingericht.

 • Realisatie Opname Lounge Maasstadziekenhuis

  Realisatie Opname Lounge Maasstadziekenhuis

  Maasstad Ziekenhuis

  De vernieuwde Opnamelounge staat open voor alle patiënten die een geplande operatie ondergaan. In plaats van eerst naar de verpleegafdeling te gaan, worden ze nu direct naar deze lounge geleid.

 • Realisatie kolfruimte

  Realisatie kolfruimte

  Apotex

  Voor Apotex te Leiden is in het kantoor een kolfruimte gerealiseerd.