Realisatie Opname Lounge Maasstadziekenhuis

Specialisatie: Zorg en Onderhoud

Opdrachtgever: Maasstad Ziekenhuis

Locatie: Rotterdam

De vernieuwde Opnamelounge staat open voor alle patiënten die een geplande operatie ondergaan. In plaats van eerst naar de verpleegafdeling te gaan, worden ze nu direct naar deze lounge geleid. Het is een aangename en rustige ruimte waar patiënten kunnen wachten. Als pioniers in Nederland, kunnen de patiënten zelfs in een badjas naar de operatiekamer lopen, een unicum in de Nederlandse ziekenhuiszorg. De Nederlandse Vereniging van Dagbehandeling en Kort Verblijf was zeer enthousiast over dit concept tijdens hun regiobijeenkomst, waardoor ziekenhuizen uit verschillende regio’s, waaronder Den Haag, Utrecht en Leiden, evenals geïnteresseerden uit België, een kijkje zijn komen nemen om meer over de aanpak te weten.

Op de Dagbehandeling zijn alle muren in een frisse tint geschilderd, er is een nieuwe vloer gelegd en moderne meubels zijn geplaatst. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd, van de tafels en kasten tot de banken, stoelen, muren en lampen. Patiënten hebben nu verschillende opties om te wachten op hun behandeling, van een ontspanningslounge tot een leestafel met comfortabele stoelen waar ze kunnen werken op hun laptop.

Deel dit bericht, kies een platform!

Een greep uit onze klanten

Referentieprojecten

 • Beheerplan bouwkundige brandveiligheid Ikazia

  Beheerplan bouwkundige brandveiligheid Ikazia

  Ikazia Ziekenhuis

  Voor het Ikazia Ziekenhuis worden jaarlijks controles uitgevoerd op het gebied van de bouwkundige brandveiligheid.

 • Nieuwbouw Paviljoen Westerkade

  Nieuwbouw Paviljoen Westerkade

  Kooren Paviljoen B.V.

  Op de hoek van de Veerhaven en de Westerkade in Rotterdam wordt een paviljoen gebouwd met een prachtig uitzicht over Rotterdam. 

 • Verbouwing school Spaanseweg

  Verbouwing school Spaanseweg

  LMC Voortgezet Onderwijs

  Voor het LMC is in Rotterdam aan de Spaansweg deze school verbouwd, waarbij lokalen zijn opgeknapt en opnieuw zijn ingedeeld.

 • Verbouwing woonhuis

  Verbouwing woonhuis

  Particulier

  Een bestaande villa hebben we geheel verbouwd naar de wensen van de kunstminnende opdrachtgever, die er een bijzondere bestemming voor heeft.