Werkzaamheden Erasmus Medisch Centrum

Specialisatie: Zorg en Onderhoud

Opdrachtgever: Erasmus Medisch Centrum

Locatie: Dr. Molewaterplein 40, Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum zijn we al jaren vaste onderhoudspartner. Diverse verbouwingen worden door ons uitgevoerd waarbij het personeel, patiënten en bezoekers zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Regelmatig worden toiletten of andere ruimtes opgeknapt, brandwerende deuren aangepast, vloeren vervangen (bijvoorbeeld bij de Spoedeisende Hulp) of een extra kozijn aangebracht in een muur.

Deel dit bericht, kies een platform!

Een greep uit onze klanten

Referentieprojecten

 • Verbouwing spoelkeuken Ikazia Ziekenhuis

  Verbouwing spoelkeuken Ikazia Ziekenhuis

  Ikazia Ziekenhuis

  Voor het Ikazia Ziekenhuis is de spoelkeuken bij het restaurant vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden was het restaurant gewoon open gebleven.

 • Beheerplan brandveiligheid Sonneburgh

  Beheerplan brandveiligheid Sonneburgh

  Hervormde Stichting Sonneburgh

  Voor de veiligheid van patiënten, personeel en bezoekers wordt voor Sonneburgh de bouwkundige brandveiligheid periodiek gecontroleerd en doorbroken brandwerende doorvoeringen hersteld.

 • Verbouwing woonhuis

  Verbouwing woonhuis

  Particulier

  Een bestaande villa hebben we geheel verbouwd naar de wensen van de kunstminnende opdrachtgever, die er een bijzondere bestemming voor heeft.

 • Realisatie Opname Lounge Maasstadziekenhuis

  Realisatie Opname Lounge Maasstadziekenhuis

  Maasstad Ziekenhuis

  De vernieuwde Opnamelounge staat open voor alle patiënten die een geplande operatie ondergaan. In plaats van eerst naar de verpleegafdeling te gaan, worden ze nu direct naar deze lounge geleid.