Bijzondere woningen bouwen

Van Waning heeft zich de laatste jaren met veel bijzondere woningbouw projecten bezig gehouden. Wij zien bijzondere woningbouw als projecten met een kleinere omvang dan gemiddeld, op een bijzondere locatie, die een bijzondere bouwlogistiek vereist.

Onze deskundigheid voor u beschikbaar!

Wegens onze expertise op het gebied van bijzondere woningbouw, wordt van onze kennis vaak vooraf gebruik gemaakt. Voor veel van onze vaste relaties hebben wij ons de afgelopen jaren veelvuldig ingezet voor projecten op een bijzondere locatie.

Renovatie, restauratie, nieuwbouw

Of het nu gaat om renovatie, restauratie of nieuwbouw. U krijgt het resultaat dat u voor ogen hebt. In een bouwteam kunnen wij u vanaf het begin al helpen om het bouwproces optimaal te kunnen laten verlopen.

Brandpreventieve maatregelen in uw woning

Uw bewoners willen zich graag veilig voelen hun woning Tijdens uw verbouwing of in uw huidige woningbouwproject kunnen wij deze brandpreventieve maatregelen inventariseren, aanbrengen of aanpassen aan de huidige wet- en regelgeving indien er onjuistheden geconstateerd worden.

Meer informatie over brandveiligheid

De voordelen van onze werkwijze op een rij:

Deel dit bericht, kies een platform!

Andere projecten

Waar werkt van Waning Bouwkundige Brandveiligheid

Brandpreventieve brandveiligheidsvoorzieningen brengen wij aan in ziekenhuizen, parkeergarages, verzorgingstehuizen, kantoren, scholen, overheidsgebouwen, hotels, logeerhuizen en kinderdagverblijven.

Contact