Een veilige plek voor de oudere generatie

Door de vergrijzing hebben steeds meer mensen behoefte aan huisvesting en zorg voor de oude dag. De kwaliteitsverwachting van deze complexen zijn de laatste jaren ook gestegen. Diverse zorgcomplexen of verzorgingstehuizen hebben wij de laatste jaren gebouwd en verbouwd. Of u nu een kleine verbouwing wilt uitvoeren of nieuwbouw, wij helpen u graag met de uitwerking van uw plannen.

Verbouwen terwijl alles doorgaat

Wij doen ons best om uw bewoners zo min mogelijk overlast te bezorgen. Van Waning past zich aan uw wensen aan. De zorg van de patiënten zal tijdens de bouwactiviteiten gewoon kunnen doorgegaan.

Brandpreventieve maatregelen in de zorg voor ouderen

De controle op de huidige wet- en regelgeving is aangescherpt, waardoor regelmatig blijkt dat de zorgcomplexen in Nederland niet voldoen aan de huidige wet- en regelgeving omtrent brandveiligheid. In het aanbrengen van de brandveiligheidsvoorzieningen hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd waardoor uw brandpreventieve maatregelen altijd up-to-date zijn.

Waar werkt van Waning Bouwkundige Brandveiligheid

Brandpreventieve brandveiligheidsvoorzieningen brengen wij aan in ziekenhuizen, parkeergarages, verzorgingstehuizen, kantoren, scholen, overheidsgebouwen, hotels, logeerhuizen en kinderdagverblijven.

Contact

De voordelen van onze werkwijze op een rij: