Uw studenten in een moderne, veilige omgeving

Een schoolgebouw is de plek waar onze kinderen zich veilig en geborgen moeten voelen. U als ouder wilt dat uw kind in een veilige omgeving is.

Het maken van een reële calculatie voor uw project in of nabij een schoolsetting, en de veiligheid welke hierbij gewaarborgd moet worden, kunnen wij u als geen ander bieden. Van Waning heeft zeer veel ervaring in de bouw en renovatie van scholen. Wij realiseerden o.a. basisscholen, peuterspeelzalen en schoolgebouwen voor middelbaar- en hoger beroepsonderwijs. Ook het bouwen en verbouwen van scholen voor gespecialiseerde opleidingen, zoals politie en scheepvaart, behoort tot onze expertise.

Samenwerken staat voorop

Samenwerken met de school en de architect is bij nieuwbouw, renovatie of uitbreiding van een school zeer belangrijk. Het ontwerp dient goed afgestemd te zijn op de leerlingen en studenten. Samen met de architect en de school bespreken wij de hoge eisen van beide partijen. Vervolgens worden de materialen en de kwaliteit gekozen, deze zijn van belang voor de functionaliteit en duurzaamheid van de school. Onze visie op deze exclusieve samenwerkingsverbanden is: ”Teamwork, alleen een goede samenwerking tussen de school, de architect, ons projectteam en andere betrokkenen leidt tot een succesvolle bouw.”

Ervaren personeel staat voor u klaar!

Onze expertise op het gebied van scholenbouw wordt gewaarborgd door ons zeer ervaren personeel. Ons team heeft door de vele ervaring een grote know-how binnen het segment en deze ervaring wordt ook door onze opdrachtgevers ervaren en gewaardeerd. Mede door onze ervaring binnen de scholenbouw staan wij voor de kenmerken vertrouwen, creativiteit, oplossingsgerichtheid en praktische aanpak.

Brandpreventieve maatregelen in uw school

De studnenten in uw school dienen zich veilig te voelen, zodat bij een calamiteit voldoende tijd is om te vluchten. Tijdens uw verbouwing of in uw huidige gebouw kunnen wij deze brandpreventieve maatregelen inventariseren, aanbrengen of aanpassen aan de huidige wet- en regelgeving indien er onjuistheden geconstateerd worden.

Meer informatie over brandveiligheid

De voordelen van onze werkwijze op een rij:

Waar werkt van Waning Bouwkundige Brandveiligheid

Brandpreventieve brandveiligheidsvoorzieningen brengen wij aan in ziekenhuizen, parkeergarages, verzorgingstehuizen, kantoren, scholen, overheidsgebouwen, hotels, logeerhuizen en kinderdagverblijven.

Contact