Werken bij Van Waning

Werken bij Van Waning is werken voor een bedrijf dat Bescheiden, Betrokken en Betrouwbaar hoog in het vaandel heeft staan. Dat geldt voor de manier waarop we met onze klanten om willen gaan, maar ook op de manier hoe we als collega’s willen werken. Ben jij een bouwprofessional die zich hier helemaal in kan vinden, dan maken we graag een afspraak met je.

Van Waning Bouw is gevestigd in Capelle a/d IJssel en is een bouwbedrijf dat met name actief is in de Randstad. Wij realiseren projecten in de Utiliteitsbouw en voeren deze uit met onze Klantteams Zorg & Onderhoud, Bouwkundige Brandveiligheid en Projecten. Onze opdrachten komen van onze relaties, aanbestedingen en bouwteams.

Vacatures

Projectcoördinator Zorg en Onderhoud (m/v)

In deze afwisselende en uitdagende functie zorg je ervoor dat je aanspreekbaar bent voor onze klanten zodat zij op elk moment een beroep op je kunnen doen voor advies, techniek, uitvoeringsmethodiek en te maken keuzes.

Dit houdt in:

 • Klanten bezoeken;
 • Opnames doen;
 • Calculatie en offerte maken.

Na opdracht zorg je voor:

 • Werkvoorbereiding;
 • Planning;
 • Ondersteuning tijdens de uitvoering;
 • Financiële afhandeling met de klant;
 • Ondersteuning van de teamleider.

Uiteraard ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en het financiële resultaat.

Je blijft betrokken tot de oplevering en nazorg zodat er een uitstekende relatie met de opdrachtgever is en blijft.

Dit betreft een fulltime functie van 40 uur per week.

Wij vragen een bouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met enige ervaring in onderhoudswerk. Problemen pak je creatief aan, je werkt goed samen en je kunt zowel onderhandelen als klanten binden. Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Kijk op kosten, goed communiceren, flexibiliteit en collegialiteit zijn belangrijke items binnen onze prettige en betrokken werksfeer. Je vindt het een uitdaging om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.

  Stageplaatsen

  Op dit moment zijn er geen stageplaatsen beschikbaar.