Werken bij Van Waning is werken voor een bedrijf dat Bescheiden, Betrokken en Betrouwbaar hoog in het vaandel heeft staan. Dat geldt voor de manier waarop we met onze klanten om willen gaan, maar ook op de manier hoe we als collega’s willen werken. Ben jij een bouwprofessional die zich hier helemaal in kan vinden, dan maken we graag een afspraak met je.

Van Waning Bouw is gevestigd in Capelle a/d IJssel en is een bouwbedrijf dat met name actief is in de Randstad. Wij realiseren projecten in de Utiliteitsbouw en voeren deze uit met onze Klantteams Zorg-Service & Onderhoud, Bouwkundige Brandveiligheid en Projecten. Onze opdrachten komen van onze relaties, aanbestedingen, bouwteams, maar ook via Design & Build en projectontwikkelingen.

Vacatures

Werkvoorbereider Calculator Service & Onderhoud

Door het succes van ons Klantteam Service & Onderhoud zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider Calculator Service & Onderhoud

In deze afwisselende en uitdagende functie zorg je ervoor dat je aanspreekbaar bent voor onze klanten zodat zij op elk moment een beroep op je kunnen doen voor advies, techniek, uitvoeringsmethodiek en te maken keuzes. Dit houdt in dat je de klanten bezoekt, opnames doet, calculeert en de offerte maakt.
Na opdracht zorg je voor werkvoorbereiding en planning en je ondersteunt de uitvoerings- en klantmanager.
Uiteraard ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en het financiële resultaat.
Je blijft betrokken tot de oplevering en nazorg zodat er een uitstekende relatie met de opdrachtgever is en blijft.

WIJ VRAGEN
Wij vragen een bouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met  ervaring in onderhoudswerk. Problemen pak je creatief aan, je werkt goed samen en je kunt zowel onderhandelen als klanten binden. Wij zoeken iemand die altijd bereid is om nieuwe inzichten op te doen. Kijk op kosten, goed communiceren, flexibiliteit en collegialiteit zijn belangrijke items binnen onze prettige en betrokken werksfeer. Je vindt het een uitdaging om techniek te verbeteren en kosten te reduceren.

Is dit wie je bent, wat je past en wat je wilt? Stuur je motivatiebrief en cv en we nemen contact met je op.

Stageplaatsen

Op dit moment zijn er geen stageplaatsen beschikbaar.