Werken bij Van Waning is werken voor een bedrijf dat Bescheiden, Betrokken en Betrouwbaar hoog in het vaandel heeft staan. Dat geldt voor de manier waarop we met onze klanten om willen gaan, maar ook op de manier hoe we als collega’s willen werken. Ben jij een bouwprofessional die zich hier helemaal in kan vinden, dan maken we graag een afspraak met je.

Van Waning Bouw is gevestigd in Capelle a/d IJssel en is een bouwbedrijf dat met name actief is in de Randstad. Wij realiseren projecten in de Utiliteitsbouw en voeren deze uit met onze Klantteams Zorg-Service & Onderhoud, Bouwkundige Brandveiligheid en Projecten. Onze opdrachten komen van onze relaties, aanbestedingen, bouwteams, maar ook via Design & Build en projectontwikkelingen.

Vacatures

Hoofd Productie en Calculatie

Deze vacature, Hoofd Productie en Calculatie, staat open bij onze opdrachtgever Van Waning Bouw. Zij richt zich voornamelijk op projecten in de Utiliteitsbouw.

In de afwisselende en uitdagende functie van Hoofd Productie en Calculatie coördineer je de productieactiviteiten, uitvoering en deels werkvoorbereiding. Daarnaast houd je het financiële gedeelte van projecten nauwlettend in de gaten en controleer je calculaties.

Het Hoofd Productie en Calculatie heeft de volgende taken en verantwoordelijkheden bij Van Waning Bouw:

– je coördineert productie activiteiten, uitvoering en deels werkvoorbereiding;
– je neemt deel aan bouwteams;
– je ondersteunt bij inkoopactiviteiten;
– je onderhoudt het relatienetwerk;
– je neemt de acquisitie van de bouwproductie op je;
– je initieert nieuwe ontwikkelingen in het budget;
– je behandelt klachten op managementniveau;
– je bent (mede) verantwoordelijk voor de werving, selectie, beoordeling en het aannemen van personeel;
– je stelt de projectorganisatie vast;
– je bent lid van het Management Team.

Functie-eisen:

Voor de functie van Hoofd Productie en Calculatie zoeken wij een kandidaat die minimaal een afgeronde HBO opleiding bouwkunde heeft, eventueel aangevuld met bedrijfskunde. Verder is het belangrijk dat de geschikte kandidaat minimaal vijf jaar werkervaring heeft in een leidinggevende functie en:

– aantoonbare commerciële successen geboekt heeft bij vergelijkbare bouwbedrijven;
– een relevant netwerk in de bouwwereld heeft, met name binnen de utiliteitsbouw, zorg en onderhoud;
– commercieel inzicht heeft en beschikt over een flexibele samenwerkingsgerichte instelling;
– goede kennis heeft van bouwtechnieken en -processen;
– actuele kennis heeft van kostprijzen, moderne aanbesteding- en contractvormen en de UAV;
– beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden in woord en geschrift;
– een zelfstarter en accuraat is met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
– anderen kan motiveren en creatieve oplossingen bedenkt voor moeilijke problemen;
– openstaat voor innovatie en gericht is op duurzaamheid;

Wij zijn voor deze vacature op zoek naar een ondernemer die zowel kan onderhandelen als klanten weet te binden. Herken jij jezelf in deze vacatureomschrijving? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Geboden:

Wij bieden jou een baan aan bij een onderneming met een gezonde bedrijfscultuur en korte organisatielijnen. Je komt te werken bij een bedrijf met een prima werksfeer en teamgeest: ‘er samen voor gaan’. Je ontvangt een goede beloning in verband met de relevantie van de functie, dito secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioensregeling. Daarnaast biedt Van Waning Bouw jou genoeg opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan.

Van Waning Bouw is een modern bouwbedrijf. Aandeelhouders van dit bedrijf zijn familiebedrijven Van Waning en Van der Vorm. Haar specialisatie is de ‘care & cure’ aanpak, waarbij logistiek lastige verbouwingen worden gerealiseerd in onder andere de zorgsector. Daarnaast richt zij zich ook op bouwkundige brandveiligheid.

Van Waning Bouw onderscheidt zich vanwege de basis in haar werk: zorg en veiligheid. Werken bij dit bedrijf betekent werken bij een bedrijf dat bescheiden, betrokken en betrouwbaar is. Zowel naar haar klanten als collega’s.

Bedrijfsprofiel:

Het bedrijf richt zich al tientallen jaren op uiteenlopende projecten, van verbouwingen naar renovatie of onderhoud, binnen de woning- en utiliteitsbouw. Bij dit bedrijf werk je in een hecht team van 20 medewerkers. Deze medewerkers delen graag hun kennis en ervaring met elkaar. Daarnaast stimuleert het bedrijf haar personeel in het volgen van opleidingen en cursussen en is het een erkend leerbedrijf voor jonge talenten.

Reageren:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct via onze website. Wij sturen je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging en geven je inzicht in de eventuele vervolgstappen.

Seven Oaks bv
Keizerstraat 24-26
3417 EB MONTFOORT (U)
T +31 (0)85 760 78 60

Heb je een vraag over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Richard Hol via +31 (0)6 22 24 27 07.

Stageplaatsen

Op dit moment zijn er geen stageplaatsen beschikbaar.