Eerste paal transformatie Crystal House naar The Lobby

2022-05-19T11:29:59+00:0019 mei 2022|

Het heien van de palen voor de transformatie van het Crystal House naar The Lobby is gestart! Met The Lobby komt er plek voor ca. 3.500m2 hoogwaardige retail, een groot restaurant en een groen dakpaviljoen. Er is gekozen voor een eigentijds ontwerp van KAAN Architecten, dat zowel in volume en uitstraling past in dit monumentale gebied aan

Oud-directeur bij Van Waning aan het woord

2022-05-19T11:32:02+00:004 april 2022|

Op 25 maart 2022 hebben wij, als personeel, afscheid kunnen nemen van Willem Meijer. Ruim 42 jaar nadat hij binnenkwam bij Van Waning, sloot Willem eind december voor het laatst de deur. Van Waning heeft Willem gevraagd om nog één keer terug te kijken op de afgelopen jaren bij Van Waning. 42 jaar, dat

Hoogtepunt in realisatie 39 sociale huurwoningen en grote Hoogvliet supermarkt

2022-03-24T11:10:53+00:0018 maart 2022|

Aan de Parallelweg in Vlaardingen heeft de bouw van 39 sociale huurwoningen voor woningcorporatie Waterweg Wonen en een supermarkt met parkeergarage voor Hoogvliet het hoogste punt bereikt. WaVo Projectontwikkeling – een samenwerking tussen projectontwikkelaar VORM en Van Waning – is samen met Hoogvliet Beheer en Waterweg Wonen verantwoordelijk voor de planvorming. Het voormalige winkelpand

Onderhoud van brandveiligheid is een continu proces

2022-03-24T11:11:03+00:0014 december 2021|

Worden in uw gebouw regelmatig verbouwingen uitgevoerd? En wilt u er zeker van zijn dat uw pand aan de geldende regelgeving voldoet met betrekking tot bouwkundige brandveiligheid, dan kan Van Waning Bouw u hierbij helpen. Volgens de wet en voor verzekeringsmaatschappijen dient u de bouwkundige brandveiligheid op orde te hebben en te kunnen aantonen.

Een bijzondere verbouwing

2022-03-24T11:11:15+00:009 november 2021|

Een bestaande villa hebben we geheel verbouwd afgelopen anderhalf jaar, naar de wensen van de kunstminnende opdrachtgever, die er een bijzondere bestemming voor heeft. Het uitgangspunt van de opdrachtgever was om de villa zodanig in te richten dat het een unieke werkplaats wordt voor kunstenaars. Zij kunnen de villa voor een bepaalde tijd bewonen

Ga naar de bovenkant